Over ons

Wie zijn wij?

Eigenaar: Marjolijn de Kwant-Visser, 1979
Medewerker: Madeleine van der Lely, 1966.

Ons kantoor bestaat ruim 40 jaar. In 1976 is het allemaal begonnen onder de naam Administratiekantoor Ten Westenend BV. Mijn vader is hier in 1977 in dienst getreden en heeft in 1988 de aandelen van erven Ten Westenend overgenomen. In 1993 heeft er een naamswijziging plaatsgevonden en sindsdien heten we Bureau Cortland BV.

Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende bedrijven, ben ik in 1999 voor Bureau Cortland gaan werken. Toen mijn vader in 2008 met pensioen ging, heb ik de aandelen overgenomen en zijn we verhuisd naar ons huidige kantoor in Ouderkerk aan den IJssel.

Mijn voornaamste bezigheden zijn de verschillende fiscale aangiftes, de jaarrekeningen en de voorlichting aan onze cliënten. Madeleine van der Lely boekt de administraties in en is actief met de loonadministraties bezig.

Wij zijn dus een klein kantoor en houden zo de communicatielijnen kort. Onze klanten, vooral midden- en kleinbedrijf, ZZp-ers en particulieren, hebben altijd een vast aanspreekpunt. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Zo weten wij niet alleen alle ins- en outs van de zakelijke kant van onze cliënt, maar vaak zijn wij ook op de hoogte van de privé situatie.

Bent u ook op zoek naar een kantoor waarbij persoonlijke aandacht voorop staat? Neem dan contact met ons op.

Nog geen klant bij ons?

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw fiscale aangiften. Daarnaast bestaat onze dienstverlening o.a. uit:
  • het samenstellen van jaarrekeningen;
  • het opstellen van begrotingen;
  • het inrichten en verwerken van administraties;
  • salarisadministraties;
  • het opzetten van ondernemingsplannen;
  • het verstrekken van fiscale adviezen en voorts alle overige fiscale, administratieve en bedrijfseconomische werkzaamheden.

Hectische ontwikkelingen op vele terreinen, zoals het belastingrecht, accountancy, ondernemings-  en arbeidsrecht, subsidieregelingen, jaarrekeningrecht etc, nopen tot bundeling en uitwisseling van kennis en praktijkervaring.

Om al deze ontwikkelingen te kunnen blijven volgen werken wij nauw samen met 2 gerenommeerde Registeraccountants: PriceWaterhouseCoopers en Ernst & Young in Rotterdam.

ROTTERDAMSE BEDRIJVIGHEID

Veel van onze klanten zijn gevestigd in Rotterdam. Heeft u ook een Rotterdamse onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag uw administratie.