ONZE WERKZAAMHEDEN

Administratie- en Belastingadviesbureau CORTLAND is een deskundige op administratief en fiscaal terrein, waar u met uw vraagstukken op deze gebieden terecht kunt. Niet alleen kunnen wij uw administratie voor u verzorgen, ook vullen wij alle belasting formulieren in: van aangiftes Inkomstenbelasting tot Loonbelasting, Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting.

Veel van onze klanten zijn gevestigd in Rotterdam

 

Naast het verzorgen van administraties, loonadministraties en belastingaangiftes kunt u bij ons terecht met uw vragen op deze gebieden en met specifieke vragen over bijvoorbeeld subsidies, personeel, investeringen en het starten van een onderneming.

Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, lijfrentes, investeringsaftrek, man-vrouw firma, juridische rechtsvorm, en opvolging van uw bedrijf kunt u bij ons een deskundig antwoord verwachten. Graag analyseren wijuw persoonlijke situatie, waarna wij samen met u de juiste fiscale keuzes maken.

Graag wijst Administratie- en Belastingadviesbureau CORTLAND u de weg, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Wij zijn een kantoor waarbij wij u persoonlijk kennen en van dienst zijn, wat bijdraagt aan een optimale verhouding tussen u als cliënt en ons. Vanzelfsprekend zijn de belangen van uw onderneming voor ons het uitgangspunt bij al onze diensten. Mede hierdoor mag Administratie- en Belastingadviesbureau CORTLAND zich verheugen in een nog steeds groeiend aantal tevreden relaties.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag bij onder meer:

  • het samenstellen van jaarrekeningen;
  • het opstellen van begrotingen;
  • het inrichten en verwerken van administraties;
  • salarisadministraties;
  • het opzetten van ondernemingsplannen; 
  • het verstrekken van fiscale adviezen;
  • en voorts alle overige fiscale, administratieve en bedrijfseconomische werkzaamheden.